فوت و فن های پخت میگو پلو؛ غذایی با هزار طعم

به گزارش وبلاگ داستان نویسی، فصل زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.

فوت و فن های پخت میگو پلو؛ غذایی با هزار طعم

مواد لازم برای تهیه میگو پلو:

  • سبزی پلو: 100 گرم
  • میگوی ریز: نیم کیلو
  • پیاز: یک عدد
  • ادویه ها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل
  • زعفران: به اندازه لازم
  • لیمو ترش: به اندازه لازم
  • برنج: 3 پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت میگو پلو:

1. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی رنگ شد ادویه ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.

2. در ادامه اندازهی لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.

3. در صورت دلخواه می توانید اندازهی رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.

4. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.

5. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 18 مهر 1400 بروزرسانی: 18 مهر 1400 گردآورنده: romantizm.ir شناسه مطلب: 1456

به "فوت و فن های پخت میگو پلو؛ غذایی با هزار طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های پخت میگو پلو؛ غذایی با هزار طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید