مقاله: طرز تهیه خورشت باقلا قاتق مجلسی رشتی و نکات مهم خوشمزه شدن آن

به گزارش وبلاگ داستان نویسی، *به جای آب می توانید از آب مرغ برای پخت خورشت باقلا قاتق رسمی استفاده کنید. البته استفاده از آب مرغ برای پخت این خورش مرسوم نیست اما طعم خوشمزه آن را دوچندان می کند. اگر آب مرغ ندارید یک عدد عصاره مرغ به آب اضافه کنید و سپس نمک خورش را اندازه کنید.

مقاله: طرز تهیه خورشت باقلا قاتق مجلسی رشتی و نکات مهم خوشمزه شدن آن

*بهتر است ابتدا تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه بشکنید و زمانی که از سالم بودن آن ها مطمئن شدید در خورش بریزید.

پخت لوبیا کشاورزی زمان زیادی نیاز ندارید حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت زمان کافی است. در اواسط پخت خورش نمک و فلفل آن را اندازه کنید. وقتی که لوبیاها پخت و آب خورشت به اندازه دلخواهتان رسید تخم مرغ ها را داخل باقلا قاتق بشکنید. بهتر است تخم مرغ ها را هم نزنید تا درسته بمانند و خورشت شکل زیباتر و رسمی تری داشته باشد. خورش باقلا قاتق را با برنج سرو کنید.

سیرها که تفت خورد و کمی بوی سیر بلند شد، لوبیاهای آبکش شده را اضافه کنید و تفت بدهید. زردچوبه و شوید را هم اضافه کنید و تمام مواد داخل قابلمه را تفت دهید. ده دقیقه زمان برای تفت کافی است. در مرحله بعد آب را اضافه کنید و وقتی که آب به جوش آمد شعله گاز را کم کنید تا روی حرارت ملایم گاز لوبیاها خوب بپزند.

برای درست کردن خورشت باقلا قاتق رشتی برخلاف اسمش نیازی به باقلا ندارید. در حقیقت برای درست کردن این خورش خوشمزه باید از لوبیا کشاورزی یا لوبیا رشتی که به زبان محلی به آن پاچ باقلا می گویند استفاده کنید.

منبع مقاله: طرز تهیه خورشت باقلا قاتق مجلسی رشتی و نکات مهم خوشمزه شدن آن

انتشار: 9 دی 1400 بروزرسانی: 9 دی 1400 گردآورنده: romantizm.ir شناسه مطلب: 1550

به "مقاله: طرز تهیه خورشت باقلا قاتق مجلسی رشتی و نکات مهم خوشمزه شدن آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه خورشت باقلا قاتق مجلسی رشتی و نکات مهم خوشمزه شدن آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید