تور آلمان: 10 غذای سنتی آلمانی که عاشق آنها خواهید شد
به گزارش وبلاگ داستان نویسی، غذای سنتی آلمانی در سه درسته واقع شده است: کالباس ، سوسیس و ماءالشعیر. سوسیس و کالباس در آلمان به عنوان غذای ملی شناخته می گردد؛ کلم در غذای سنتی آلمانی سرآمد همه چیز است. ماءالشعیر به قدری خوشمزه است که گردشگران از سراسر دنیا به جشنواره سالانه Oktoberfest می آیند. با وجود این غذای سنتی آلمانی، محدود به این محصولات نیست. گفتنی است که هر منطقه از کشور غذاهای مخصوص و سنتی خود را دارد که تنوع و طعم عالی مخصوص به خود دارند که همین تنوع باعث لذت بخش شدنش می گردد. در ادامه با ما همراه باشید و در کامنت پیشنهاد خودتان را با مجله گردشگری خبرنگاران به اشتراک بگذارید.
با تور آلمان از دیدنی ترین کشور اروپایی بازدید کنید و از شهرهای برلین، هانوفرو، فرانکفورت و مونیخ آلمان دیدن کنید.
غذای سنتی آلمانی
1- براتورست Bratwurst
این اصطلاح برای اشاره به کل گروه کالباس ها استفاده می شود که قرار است در ماهیتابه یا کوره سرخ شود. آنها معمولاً از گوشت چرخ نموده در یک پوشش طبیعی ساخته می شوند. براتورست محبوب ترین غذا در بین غذاهای آلمانی است و باید در هنگام بازدید از آلمان امتحان کنید! تعداد زیادی از طرز پخت منطقه ای برای براتورست وجود دارد. براتورست معمولاً همراه با سس گوجه فرنگی رنده شده، سیب زمینی سرخ شده یا سالاد سیب زمینی سرو می شود. در غرفه های خیابانی معمولاً براتوورست با نان، خردل ، کچاپ یا ترب کوهی سرو می شود. جاذبه های گردشگری برلین
2- اشنزل Schnitzel
اشنیزل یک غذای سنتی بسیار محبوب در آلمان است که دارای انواع مختلف طبخ است. یکی از محبوب ترین آنها گوشت گوساله (معروف به وین شنلیزل) و گوشت خوک شنیتل است.
تمام شنیتلها قطعات گوشت نازکی از قسمت ران حیوان مربوطه هستند. در کنار شنیتل کلاسیک آلمانی، شنبلی هامبورگی نیز وجود دارد که با تخم مرغ سرخ شده و پیاز سرو می شود. اشنزل مانند غذای اسپریوالد است که با نان و با ترب کوهی سرو می شود ، با تکه های خیار ترشی پوشانده شده و سپس با پنیر پخته می شود.
3- مالتاشن Maultaschen
کسانی که در پی امتحان کردن غذاهای غیر معمول آلمانی هستند، باید کوفته های غول پیکر مالتاشن را امتحان نمایند. آنها را با گوشت خرد شده ، بیکن ، ژامبون ، اسفناج ، جوز هندی ، مرزن جوش و جعفری پر نموده و در مایع گوشت گاو پخته می شوند. خرید بلیط هواپیمای تهران برلین
منشاء این غذا در آلمانی سوآبیای جنوبی است که در آن مالتاشن نیز Herrgottsbescheißerle (فریب دهنده خدا) نامیده می شود. طبق افسانه آلمانی ، این ابداع آشپزی متعلق به راهبان صومعه مالبرون است. در روز آدینه ، هنگامی که خوردن گوشت ممنوع است، شاگردان سوآبیایی، مخفیانه مواد کوفته را از سبزیجات به گوشت تغییر داده اند. مراکز خرید هانوفر
4- کونیگزبرگر کلوپس Königsberger Klopse
گردشگران باتجربه بر این باورند که کونیگزبرگر کلوپس یکی از بهترین غذاها برای امتحان کردن در شرق آلمان است. دستور العمل کونیگزبرگر کلوپس در قرن نوزدهم در Königsberger (اکنون کالینینگراد) معرفی گردید. از محصولات بسته بندی شده می توان برای تهیه این غذای محبوب استفاده کرد و در سوپر مارکت ها نیز به فروش می رسد. اما ارزش آن را دارد که کونیگزبرگر کلوپس واقعی را در رستوران هایی که غذای سنتی آلمانی را سرو می نمایند امتحان کنید.
5- فلاشرهاس Falscher Hase
معروف ترین غذاهای آلمانی شامل یک ظرف ساده با نام خنده دار است. Falscher Hase (خرگوش تقلبی)با گوشت خوک ، پیاز و سیب زمینی خرد شده با تخم مرغ های پخته و تهیه می شود. خرید مقرون به صرفه بلیط هواپیما تهران مونیخ
دستور العمل فلاشرهاس پس از سرانجام جنگ جهانی دوم در آلمان و در اثر کمبود مواد غذایی در آلمان ظاهر شد. خرگوشهای سرخ شده غذای اصلی وعده های غذایی روز یکشنبه بودند اما بعد از بمباران های بی شمار آنها تقریبا ناپدید شده اند. زنان خانه دار کارآفرین راهی پیدا کردند و آنها خرگوش سرخ شده را با یک رول برآمده از پشت خوک جایگزین کردند. مراکز خرید مونیخ
ریندروولادن Rinderrouladen
این وعده غذایی پر کالری، یکی از غذاهای سنتی است که مهمان همیشگی سفره غذایی یکشنبه شب ها است. این غذا مخصوصا در فصل سرما و در کریسمس بسیار محبوب است.
در این غذا، لایه های بلند و نازک تاندون گوشت گاو دور بیکن در خردل، پیاز و خیار شور پیچیده می شوند.
ویژگی اصلی ریندروولادن سس تندی است که از آبگوشت ، سرکه قرمز و سبزیجات تهیه شده است که عطر حیرت انگیزی به آن می بخشد. ترکیبی از مواد ساده، طعم و مزه بی نظیری از این غذای سنتی آلمانی ایجاد می نماید که کاملاً مکمل غذاهایی جانبی کلم دم شده، سیب زمینی آب پز یا پودینگ میوه محسوب می شود.
برلین آیزبین Berliner Eisbein
آیزبین برلینی غذای مورد علاقه آلمانی های شرقی است و برای مصرف نمایندگان گوشت واقعی، عالی است. ساقه گوشت خوک ابتدا در ماء الشعیر آلمانی پخته می شود و سپس با سیر ، پیاز ، انواع توت ها و ادویه جات پخته می شود. حجم این غذای سنتی آلمانی آنقدر زیاد است که براحتی برای سه نفر کافی است.کلمه آیزبین در آلمانی به عنوان یک پای یخی ترجمه شده است. این غذای سنتی به این علت به این نام نامگذاری شده است که مردم محلی فقط در یخبندان های زمستان آن را می خورند. بعلاوه، این غذای ترد دلپذیر طوری می درخشد که گویی با یک لایه از یخ پوشانده شده است. در رستوران های برلین و دیگر شهرهای آلمان، آیزبین مربوط به برلین با کلم رنده شده و پوره نخود فرنگی سرو می شود. همبرگرهای آلمانی
لبزکاس Labskaus
غذاهای سنتی آلمانی بسیار پر کالری هستند. این امر به وسیله سوپ تند غلیظ با ظاهری ناخوشایند، اما خوشمزه تأیید می شود.این دستور غذای محبوب، در شمال آلمان ظهور پیدا نموده است. ملوانان، که در حوالی دریای بالتیک در رفت و آمد بودند، برای تهیه خوراک، از تمام مواد غذایی موجود در کشتی استفاده می کردند. اساس این سوپ معروف، گوشت گاو نمک سود جوشانده شده، طعم دار شده با پیاز ، خیارشور ، تکه های شاه ماهی، چغندر و سیب زمینی بود.امروزه ، لبزکاس غذای مورد علاقه بسیاری از آلمانی ها و امضای غذایی در رستوران های برمن ، برمرهافن ، هامبورگ و روستاک است. این غذا با نیمرو و خیار شور سرو می شود. فرودگاه های آلمان
عینتاپف Eintopf
عینتاپف در بین سوپ های آلمانی جایگاه بسیار ویژه ای دارد. این غذای غلیظ، چیزی بین سوپ و خورش است. معطر ، غلیظ و بسیار مغذی است. به زبان آلمانی عینتاپف به معنی یک دیگ است. این نام، روش پخت آن را شرح می دهد: همه مواد تنها در یک دیگ پخته می شوند. انواع زیادی از عینتاپف وجود دارد. در حقیقت ، می توان این غذا را از هر چیزی که در آشپزخانه پیدا می شود تهیه کرد: از گوشت گاو، مرغ ، ماهی یا سوسیس.می توانید هر چیزی را که دلتان می خواهد به سوپ اضافه کنید: کراکر ، ماکارونی ، سبزیجات ، نخود فرنگی ، گوشت دودی ، سبزیجات مختلف مانند هویج ، سیب زمینی ، کلم. در یک کلام ، ساده ترین مواد برای پخت این سوپ کافی هستند و نتیجه آن عالی می شود. بهترین فستیوال های آلمان
شوارتزوائلدرکرشترد Schwarzwaelder Kirschtorte
کیک اسفنجی است که خواستگاه آن لیکور است و در آن خامه زده شده، گیلاس و شکلات تلخ خیسانده به کار می رود. شوارتزوائلدرکرشترد معروف ترین و شاید محبوب ترین دسر در آلمان است.اولین اشاره رسمی به کیک چند لایه به سال 1915 برمی شود، زمانی که یک شیرینی فروش از باواریا، با نام ژوزف کلر، کیک های شکلاتی را که در آن موقع محبوب بودند، با خامه و گیلاس تزئین می شدند. تا سال 1930 ، این دستور پخت در سراسر کشور شناخته شد.نام این غذای محبوب آلمان از ترکیب رنگ های سفید ، قهوه ای و قرمز ناشی می شود، رنگ لباس های سنتی ساکنان جنگل سیاه گرفته شده است.
منبع: مجله دور و نزدیک