طرز تهیه 3 مدل بلال کبابی با سس های خوشمزه و محشر
به گزارش وبلاگ داستان نویسی، ذرت بیش از 9000 سال پیش در مکزیک پدید آمده و در بسیاری از نقاط دنیا با نام اصلی ذرت شناخته می شود. بومیان آمریکایی این محصول را به عنوان منبع اصلی غذا کشت و برداشت کردند. این دانه پای خود را به تمام دنیا باز کرده و در کشور ما نیز طرفداران زیادی دارد. با ذرت خوراک های زیادی تهیه می شود که معروف ترین آن ذرت مکزیکی و بلال کبابی می باشد. در این مطلب قصد داریم روش تهیه انواع بلال کبابی بسیار خوشمزه را به شما آموزش دهیم؛ با ما همراه باشید.

دستور تهیه بلال کبابی با سس های مختلف
1. طرز تهیه بلال کبابی روی گاز و زغال
- پوست اطراف بلال را به طور کامل جدا کنید اما دسته های بلال را جدا نکنید.
- بخش بالایی سر بلال ها را نیز ببرید. (بدلیل اینکه بالای بلال مورد هجوم حشرات قرار می گیرد.
- روی آتش ذغال یا گاز بلال ها را قرار دهید و با کمک دسته ها بلال ها را بچرخانید.
- باید با چرخاندن مداوم بلال ها کاری کنید که تمام سطح بلال ها یکنواخت کباب شود.
- داخل پارچ آب جوش بریزید و چند قاشق نمک اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
- بلال های کباب شده را سریع داخل آب نمک قرار دهید و پس از چند ثانیه خارج و سرو کنید.
بلال کبابی با سس نیز به همین روش است؛ در پایان سس زیر را تهیه کنید و روی بلال بریزید.
سس مخصوص بلال کبابی
- یک قاشق سس مایونز
- جعفری خورد شده به مقدار لازم
- پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
همه مواد را با هم مخلوط کرده و بلال ها را به سس آغشته می کنیم.
2. طرز تهیه بلال کبابی در فر
- ذرت: 4 عدد
- کره: 2 قاشق غذاخوری (اختکمک)
- جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری (اختکمک)
- قیچی آشپرخانه
روش تهیه ذرت کبابی در فر
- قبل از شروع به کار، فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت قرار داده تا فر گرم شود.
- سپس پوست ذرت ها را کمی مرتب کنید. در این روش نباید پوست ذرت را به طور کامل بکنید؛ بلکه فقط با کمک قیچی یا چاقو، سر و قسمت بالایی ذرت و در صورت تمایل، لایه اولیه پوست ذرت را کنده و کمی آن را مرتب کنید. در این مدل کباب کردن، پوست ذرت به عنوان محافظی برای آن می باشد.
- سپس ذرت ها را در طبقه میانی فر قرار داده و اجازه دهید تا زمانی که پوسته های آن قهوه ای رنگ شده و از ذرت جدا شود، درون فر بماند. این مدت زمان حدود 30 دقیقه می باشد.
- ذرت ها را از داخل فر خارج کنید. حداقل 5 دقیقه صبر کنید تا کاملا خنک شود. پوسته آن را جدا کرده و در صورت تمایل، کره و جعفری را روی آن ریخته و با کمی نمک، فلفل و لیموی تازه سرو کنید. با این روش احتمال سوختن ذرت ها از بین رفته و از این رو، روشی کاملا سالم برای خوردن ذرت می باشد.
- چنان چه تمایلی به کباب شدن بیشتر ذرت ها را داشته باشید، می توانید ذرت ها را پوست گرفته و آن ها را بدون پوست در فر قرار دهید. برای این روش فر را از قبل روی دمای 400 درجه فارنهایت قرار داده و ذرت ها را پوست بگیرید. سپس ذرت ها را در طبقه وسطی فر به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود، قرار دهید.
- مجددا 5 دقیقه صبر کنید تا ذرت ها خنک شوند؛ سپس در صورت تمایل کره و جعفری را اضافه کنید.
3. طرز تهیه بلال کبابی با پوست با سس کره
ذرت کبابی با پوست هم یک روش جالب و خوشمزه است که به امتحان کردنش می ارزد.
طرز تهیه بلال کبابی با کره
- در ابتدا بلال ها را یکساعت در آب نمک غلیظ بخوابانید، تا موفع پخت نسوزند.
- سپس پوست ذرت را مانند موز به آرامی پایین بکشید و روی آن کره جامد بمالید و بر روی آن نمک و فلفل بپاشید.
- در آخر پوست آن را به حالت اول برگردانید و آن را با پوست بپوشانید.
- ذرت ها را روی کباب پز یا منقل بگذارید و فرصت بدهید تا کبابی شود. با این روش می توانید ذرت با طعم کره ای نمکی تجربه کنید.
امیدواریم از طعم متفاوت و بی نظیر ان لذت ببرید.
سخن آخر
ذرت به خودی خود ماده غذای بسیار مفیدی است اما نحوه طبخ و تهیه آن در سلامتش بسیار تاثیرگذار است. برای مثال اضافه کردن نمک و کره از ارزش غذایی آن می کاهد و می تواند زمینه ساز چاقی و بیماری های متابولیکی شود. پس سعی کنید آن را به صورت سالم تری مصرف کنید.
شما می توانید طرز تهیه پفیلا خانگی پنیری، گوجه ای و سرکه ای حرفه ای را نیز در خبرنگاران آموزش ببینید و این میان وعده خوشمزه را نیز در دستور تهیه قرار دهید.
منبع: مجله انگیزه