طرز تهیه همبرگر؛ از دستپخت تان غافل گیر می شوید

به گزارش وبلاگ داستان نویسی، همبرگرهای دست ساز و خانگی به علت اینکه از کیفیت گوشت و ملزومات آن آگاهی بیشتری دارید، ممکن است طعم دلچسب تری برای شما داشته باشد.

طرز تهیه همبرگر؛ از دستپخت تان غافل گیر می شوید

مواد لازم برای تهیه همبرگر:

  • گوشت چرخ نموده گوسفند یا گوساله: 500 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: به میزان دلخواه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و دارچین: به میزان کافی

دستور پخت و طرز تهیه همبرگر:

1. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم رنده کنید و با هم به گوشت اضافه کنید. سپس تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید.

2. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

3. مخلوط را در هر میزان ای که دلخواهتان است تقسیم کنید و به شکل دایره هایی با ضخامت میانه میزان کنید.

4. سپس در میزانی آرد سوخاری بغلتانید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 21 مهر 1400 بروزرسانی: 21 مهر 1400 گردآورنده: romantizm.ir شناسه مطلب: 1459

به "طرز تهیه همبرگر؛ از دستپخت تان غافل گیر می شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه همبرگر؛ از دستپخت تان غافل گیر می شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید