طرز تهیه همبرگر؛ از دستپخت تان غافل گیر می شوید
به گزارش وبلاگ داستان نویسی، همبرگرهای دست ساز و خانگی به علت اینکه از کیفیت گوشت و ملزومات آن آگاهی بیشتری دارید، ممکن است طعم دلچسب تری برای شما داشته باشد.
مواد لازم برای تهیه همبرگر:
- گوشت چرخ نموده گوسفند یا گوساله: 500 گرم
- پیاز: 1 عدد
- سیر: به میزان دلخواه
- تخم مرغ: 1 عدد
- آرد سوخاری: 3 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و دارچین: به میزان کافی
دستور پخت و طرز تهیه همبرگر:
1. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم رنده کنید و با هم به گوشت اضافه کنید. سپس تخم مرغ را هم به مخلوط اضافه کنید.
2. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.
3. مخلوط را در هر میزان ای که دلخواهتان است تقسیم کنید و به شکل دایره هایی با ضخامت میانه میزان کنید.
4. سپس در میزانی آرد سوخاری بغلتانید.
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 21 مهر 1400
بروزرسانی: 21 مهر 1400
گردآورنده: romantizm.ir
شناسه مطلب: 1459
به "طرز تهیه همبرگر؛ از دستپخت تان غافل گیر می شوید" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه همبرگر؛ از دستپخت تان غافل گیر می شوید"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید