طرز تهیه ته چین هویج

به گزارش وبلاگ داستان نویسی، برای مزه دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه نموده و خوب سرخ کنید. در آخر کمی زعفران دم نموده افزوده، حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا بپزند.

طرز تهیه ته چین هویج

با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

به گزارش خبرنگاران از فردا

مواد لازم برای ته چین هویج:

هویج 500 گرم

فیله مرغ 300 گرم

برنج 3 پیمانه

زرده تخم مرغ 3 عدد

ماست پرچرب 4 قاشق سوپخوری

زعفران دم نموده 2 قاشق سوپخوری

دارچین 1 قاشق مرباخوری

پیاز 1 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مایع مقداری

زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

کره 50 گرم

طرز تهیه ته چین هویج:

برنج را شسته، در کاسه با مقداری آب و نمک خیس کنید. هویج ها را پوست گرفته، بشویید و خلالی خرد کنید، در تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. خلال های هویج را در روغن سرخ کنید و بعد از روغن درآورده و کناری بگذارید.

پیاز را پوست گرفته، خلالی خرد نموده و در روغن سرخ کنید. فیله های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به تابه پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید.

برای مزه دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه نموده و خوب سرخ کنید. در آخر کمی زعفران دم نموده افزوده، حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا بپزند. هویج را هم به تابه مرغ در حال پخت اضافه کنید. در صورت احتیاج به اندازه نیم پیمانه آب اضافه کنید و در تابه را بگذارید.

برنج را داخل آب جوش ریخته و طبق معمول آبکش کنید. در کاسه ای مناسب زرده های تخم مرغ را ریخته و با چنگال کمی هم بزنید. زعفران دم نموده و ماست را اضافه نموده و مخلوط کنید. مایه ته چین آماده است.

برنج را داخل مایه ته چین ریخته و خوب مخلوط کنید. تابه ای که می خواهید ته چین را در آن بپزید چرب کنید. نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با پشت قاشق فشرده و یک دست کنید.

مرغ و هویج را روی لایه اول برنج ریخته و پهن کنید تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداری دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. حالا نوبت مابقی برنج آغشته به مایه ته چین است. آن را روی بقیه مواد ریخته و با پشت قاشق یک دست و کمی فشرده کنید.

تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و با ته چنگال در برنج چند سوراخ ایجاد کنید. کره را آب نموده و روی ته چین بریزید، حالا در تابه را گذاشته و اجازه دهید ته چین دم بکشد. بعد از دم کشیدن، ته چین را در یک سینی یا دیس مناسب سر و ته نموده، برش زده و سرو کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 25 بهمن 1399 بروزرسانی: 25 بهمن 1399 گردآورنده: romantizm.ir شناسه مطلب: 1067

به "طرز تهیه ته چین هویج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ته چین هویج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید