طرز تهیه ته چین هویج
به گزارش وبلاگ داستان نویسی، برای مزه دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه نموده و خوب سرخ کنید. در آخر کمی زعفران دم نموده افزوده، حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا بپزند.
با ما همراه باشید و با تورهای چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
به گزارش خبرنگاران از فردا
مواد لازم برای ته چین هویج:
هویج 500 گرم
فیله مرغ 300 گرم
برنج 3 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
ماست پرچرب 4 قاشق سوپخوری
زعفران دم نموده 2 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق مرباخوری
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع مقداری
زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
کره 50 گرم
طرز تهیه ته چین هویج:
برنج را شسته، در کاسه با مقداری آب و نمک خیس کنید. هویج ها را پوست گرفته، بشویید و خلالی خرد کنید، در تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. خلال های هویج را در روغن سرخ کنید و بعد از روغن درآورده و کناری بگذارید.
پیاز را پوست گرفته، خلالی خرد نموده و در روغن سرخ کنید. فیله های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به تابه پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید.
برای مزه دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه نموده و خوب سرخ کنید. در آخر کمی زعفران دم نموده افزوده، حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا بپزند. هویج را هم به تابه مرغ در حال پخت اضافه کنید. در صورت احتیاج به اندازه نیم پیمانه آب اضافه کنید و در تابه را بگذارید.
برنج را داخل آب جوش ریخته و طبق معمول آبکش کنید. در کاسه ای مناسب زرده های تخم مرغ را ریخته و با چنگال کمی هم بزنید. زعفران دم نموده و ماست را اضافه نموده و مخلوط کنید. مایه ته چین آماده است.
برنج را داخل مایه ته چین ریخته و خوب مخلوط کنید. تابه ای که می خواهید ته چین را در آن بپزید چرب کنید. نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با پشت قاشق فشرده و یک دست کنید.
مرغ و هویج را روی لایه اول برنج ریخته و پهن کنید تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداری دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. حالا نوبت مابقی برنج آغشته به مایه ته چین است. آن را روی بقیه مواد ریخته و با پشت قاشق یک دست و کمی فشرده کنید.
تابه را روی حرارت ملایم گذاشته و با ته چنگال در برنج چند سوراخ ایجاد کنید. کره را آب نموده و روی ته چین بریزید، حالا در تابه را گذاشته و اجازه دهید ته چین دم بکشد. بعد از دم کشیدن، ته چین را در یک سینی یا دیس مناسب سر و ته نموده، برش زده و سرو کنید.
منبع: جام جم آنلاین