4 مرحله و تکنیک رنگ آمیزی ساختمان با غلطک یا غلتک چگونه است؟!

به گزارش وبلاگ داستان نویسی، غلطک ابزاری حرفه ای، سریع و راحت برای رنگ آمیزی ساختمان است. این وسیله به کاربر امکان نقاشی یکنواخت بر روی دیوارها را می دهد و نه تنها در ظاهر، بلکه در طول عمر و مقاومت رنگ در برابر عوامل خارجی نیز تاثیر می گذارد. به طور کلی، رنگ آمیزی ساختمان با غلطک کیفیت نقاشی دیوارها را بهبود می بخشد، مصرف رنگ را کاهش می دهد و حداکثر راحتی را برای افراد به ارمغان می آورد. اما نحوه نقاشی ساختمان با غلطک چگونه است و آیا این روش رنگ آمیزی معایبی دارد؟ با ویکی ساختمون همراه باشید.

4 مرحله و تکنیک رنگ آمیزی ساختمان با غلطک یا غلتک چگونه است؟!

جهت دریافت خدمات پتینه کار با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

رنگ آمیزی ساختمان با غلطک چگونه است؟

احتمالاً بسیاری از شما قبلاً از غلتک های مخصوص نقاشی استفاده نموده اید اما ما می خواهیم رویکردی متفاوت را به شما نشان دهیم. ما یک روش ساده برای پخش سریع یک لایه صاف و یکدست از رنگ بر روی دیوار را به شما آموزش می دهیم. حتی استفاده از بهترین روش برای رنگ آمیزی ساختمان با غلطک نیز با وسایل بی کیفیت وقت هدر دادن است!

ثبت سفارش آنلاین خدمات نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان

ما پیشنهاد می کنیم بهترین غلطک بازار را خریداری کنید. یک غلطک خوب باید دارای پُرزهای طبیعی (نه مصنوعی) باشد. پرزهای بلند برای رنگ اکریلیک و رنگ پلاستیک و پرزهای کوتاه برای رنگ روغن مناسب هستند.

یک میله مخصوص غلطک نقاشی به کاربر یاری می نماید تا به سقف و بالاترین قسمت دیوارها دسترسی داشته باشد. همچنین، برای مناطق عظیمتر استفاده از سینی رنگ کاری معمول است. بعضی از نقاشان ترجیح می دهند از سطل های پنج گالنی با حدود یک قوطی رنگ به همراه سینی رنگ استفاده نمایند. سینی رنگ ابزار مفیدی است که به شما امکان می دهد از رنگ به اندازه مناسبی بهره ببرید.

بعد از انتخاب وسایل مناسب، مراحل رنگ آمیزی ساختمان با غلطک به توضیح زیر هستند:

وسایل مورد احتیاج:

  • رنگ
  • غلطک پرزدار
  • آب
  • سینی رنگ

مطلب پیشنهادی: تکنیک های رنگ آمیزی دیوار ، 10 ترفند که حتما باید بدانید!

مرحله 1: استفاده از قلموی نقاشی

استفاده از غلطک یک محدودیت عمده دارد! نمی توان از این وسیله برای گوشه ها و یا رنگ آمیزی تزیینات سقف استفاده کرد. بنابراین، مرحله اول کار را باید با استفاده از قلموی نقاشی و رنگ آمیزی گوشه های دیوار و نقاط تزیینی سقف محدود کرد. می توانید برای افزایش کیفیت کار، به اندازه حداقل 10 سانتی متر از گوشه دیوارها و 10 سانتی متر از زیر سقف را با قلمو رنگ آمیزی کنید.

مرحله 2: رنگی کردن غلطک

برای آماده سازی جهت رنگ آمیزی ساختمان با غلطک، ضروری است نخست غلطک با آب مرطوب گردد. سپس به اندازه سه سانتی متر رنگ را در سینی بریزید. مطمئن شوید سینی رنگ روی یک سطح صاف واقع شده است. غلتک را در درون رنگ به اندازه چهار تا پنج بار بچرخانید تا کاملاً یکدست گردد. از تجمع زیاد رنگ روی پرزهای غلطک جلوگیری کنید، نباید رنگ از روی غلطک بعد از برداشته شدن چکه کند. این باعث هدر رفتن رنگ و کثیف شدن سطح کار دیوار می گردد.

مطلب پیشنهادی: معرفی انواع نقاشی ساختمان و تکنیک های اجرای آن

مرحله 3: استفاده از تکنیک W

در مرحله بعد، غلطک را کاملاً آغشته به رنگ کنید با استفاده از حرکت های W شکل (زیگزاگی)، سطح دیوارها را رنگ آمیزی کنید. غلطک را چندین بار از بالا به پایین و از پایین به بالا بکشید تا تمام سطوح به صورت یکنواخت رنگ آمیزی شوند. به غلطک فشار وارد نکنید و فرایند حرکتی یکنواختی را پیش بگیرید. ضروری است خیلی آرام و با یک سرعت معین غلطک را روی دیوار به اصطلاح سُر دهید.

مرحله 4: دیوار را تمام کنید

غلتک را مجدداً رنگ آمیزی کنید و رنگ را به صورت زیگزاگی بر روی دیوار پخش کنید تا تمام سطح به یک ظاهر یکنواخت برسد. در صورت احتیاج و با استفاده از همین روش، لایه دوم رنگ را روی لایه اول اجرا کنید.

نکات مهم در رنگ آمیزی ساختمان با غلتک

نکته 1: نگه داشتن سطح مرطوب برای تمام کارهای نقاشی بسیار مهم است، خواه رنگ آمیزی یک درب یا مبلمان باشد خواه رنگ آمیزی دیوار با غلطک! ایده اصلی این است که ترتیب کار را به درستی انجام دهید و به اندازه کافی سریع کار کنید تا همواره رنگ تازه را روی رنگ هنوز خشک نشده قبلی اعمال کنید. به عنوان مثال اگر برای استراحت در وسط دیوار متوقف شوید و پس از خشک شدن این بخش آغاز به نقاشی کنید، احتمالاً یک علامت تقریباً محسوس (قابل دیدن) در محل اتصال دو قسمت رنگ جدید و رنگ قدیمی خواهید دید. کار با غلطک به ما اجازه می دهد بتوانیم یک دیوار پهن را به سرعت با رنگ بپوشانیم، بدون آنکه ذره ای توقف کنیم!

نکته 2: عظیمترین اشتباهی که بیشتر نقاشان تازه کار در کار با قلمو یا غلطک مرتکب می شوند، طولانی شدن زمان برای استفاده از رنگ است. وقتی رنگ را در سینی درست کردید، در نظر بگیرید که تمام رنگ مورد نظر یک دیوار را روی سینی دارید. اگر رنگ خیلی زیاد باشد، امکان خشک شدن آن وجود دارد. سپس به سرعت آن را روی دیوار پهن نموده و مراحل رنگ آمیزی ساختمان با غلطک را دوباره تکرار کنید. این کار فقط با رول غلطکی با کیفیت که رنگ زیادی را به خود می گیرد کار خواهد نمود. اگر متوجه شدید که رنگ به آرامی خشک می گردد، می توانید قبل از انجام کار یک مقدار رنگ دیگر به سینی اضافه کنید.

نکته 3: تا جایی که می توانید به سطح کار نزدیک شوید. از آنجا که غلطک ها نمی توانند به لبه ها و گوشه های کار اعمال شوند، اولین مرحله رنگ آمیزی باید استفاده از قلمو برای گوشه ها و تزیینات سقف باشد. در این فرآیند علائم استفاده از قلمو بر جای می مانند که با بافت غلطک در بقیه دیوار مطابقت ندارد! برای برطرف این مشکل بهتر است علائم را با خودِ غلطک بپوشانید. به سطح کار نزدیک شوید و گوشه های داخلی و تزیینات سقف را نقاشی کنید. از انتهای باز غلطک به سمت لبه حرکت کنید و یادتان باشد که از غلطک کاملاً رنگی استفاده نکنید. با تمرین، می توانید یک سانتی متر از سقف و جزئیات کار را به صورت عمودی غلطک کنید.

نکته 4: توده های رنگی ریز را قبل از خشک شدن از روی دیوار تمیز کنید. این توده ها به صورت برجسته و گلوله ای هستند که ممکن است ناشی از بعضی عوامل در طی نقاشی باشند. مثلاً، پوشش غلتک (پرزها) را از زمین در جایی که ممکن است تکه های باقی مانده رنگ وجود داشته باشند، دور کنید. خشک شدن تکه های رنگ از لبه سطل نیز می تواند این مشکل را ایجاد کند. سطل را با استفاده از یک پارچه مرطوب بپوشانید. اگر رنگ تا حدی خشک شده، سطل یا سینی را بیرون آورده و تمیز کنید. یک پارچه مرطوب را در جیب خود نگه دارید و در حین حرکت توده هایی که روی دیوار ایجاد می شوند را تمیز کنید.

کلام آخر

روش ایده آل برای رنگ آمیزی ساختمان با غلطک، استفاده از تکنیک W است. این روش به تمیزترین و حرفه ای ترین نما را با کمترین زمان ارائه می دهد. در حالی که رنگ آمیزی در خانه هنوز هم برای خیلی افراد کاری وقت گیر است، داشتن ابزار و دانش مناسب تأثیر بسزایی در وقت و انرژی افراد می گذارد. اگر تشخیص دادید که سطح کار بسیار عظیم است و شما نمی توانید به تنهایی از عهده آن برآیید، بهتر به سراغ نقاشان زبر دست بروید.

اگر در خصوص نقاشی ساختمان با غلطک ایده های بکر و شنیدنی دارید، نظرات خودتان را با ما در همین صفحه به اشتراک بگذارید.

منبع: ویکی ساختمان
انتشار: 20 آذر 1399 بروزرسانی: 20 آذر 1399 گردآورنده: romantizm.ir شناسه مطلب: 946

به "4 مرحله و تکنیک رنگ آمیزی ساختمان با غلطک یا غلتک چگونه است؟!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 مرحله و تکنیک رنگ آمیزی ساختمان با غلطک یا غلتک چگونه است؟!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید