طرز تهیه ترشی زیتون خانگی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ داستان نویسی، موارد مصرف زیتون به صورت خوراکی بسیار متنوع است که از آن جمله می توان به روغن زیتون، زیتون پرورده، زیتون شور، ترشی زیتون و ... اشاره نمود.

طرز تهیه ترشی زیتون خانگی و خوشمزه

به گزارش خبرنگاران به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان

مواد لازم

زیتون سبز تلخی گرفته (با هسته یا بدون هسته) - یک کیلوگرم

گشنیز تازه -250 گرم

نعناع خشک - 2 قاشق غذاخوری

پیاز- یک عدد

سیر- 2 تا 3 حبه

فلفل دلمه رنگی - از هر رنگ یک عدد

نمک، فلفل و گلپر- به میزان لازم

سرکه - به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه ترشی زیتون سبز ابتدا زیتون ها را یک برش کوچک بدهید یا تکه کنید تا سرکه زودتر و راحت تر به خورد آن ها برود. پیاز و فلفل ها را نگینی خرد کنید.

سیر را رنده یا له کنید. گشنیز ها را پاک کنید و بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید. یک ظرف در دار خشک و تمیز بردارید و همه مواد را داخل آن بریزید. نمک، فلفل و گلپر را اضافه کنید. ظرف را کاملا از سرکه پر کنید، سرکه باید روی تمام مواد را کاملا بپوشاند. ظرف ترشی را در جای گرم قرار دهید. بعد از یک هفته قابل استفاده خواهد بود.

خواص زیتون:

زیتون دارای ترکیبات گیاهی خاصی است که می توانند فراوری اکسید نیتریک را افزایش دهند، با افزایش اکسید نیتریک عملکرد عروقی با افزایش جریان خون به سمت عضلات بدن بهبود پیدا می نماید، این خاصیت زیتون اثر فوق العاده ای بر سلامت خواهد داشت.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 16 بهمن 1399 بروزرسانی: 16 بهمن 1399 گردآورنده: romantizm.ir شناسه مطلب: 1055

به "طرز تهیه ترشی زیتون خانگی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی زیتون خانگی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید