مقاله: خواص گل کلم و فواید آن برای سلامتی
به گزارش وبلاگ داستان نویسی، گل کلم سرشار از ویتامین ث و منبع بسیار خوبی برایویتامینهای کا، ب6، ب5، تریپتوفان، فیبر غذایی، منگنز،اسیدهای چرب امگا3 و همچنین منبع خوبی برای پتاسیم، فسفر و منیزیم است.
یکی از خواص گل کلم که به تازگی کشف شده است،خاصیت این سبزی در افزایش و تقویت ذهن و حافظه است. عصاره این سبزی حاوی موادی استکه تأثیر آن ها مشابه داروهای درمان آلزایمر است .
یکی از مهمترین خواص گل کلم یاری به پیشگیری ودرمان سرطان به ویژه سرطان ریه، پروستات، پستان و روده است. تحقیقات محققان نشانداده مصرف زردچوبه و گل کلم نه تنها از بروز سرطان پروستات جلوگیری کرده، بلکهمانع تهاجم سرطان به نقاط دیگر شده، تا حدی که در کنترل متاستاز نیز موثر بودهاست.
یکی از خواص گل کلم خاصیت سم زدایی از بدن است.به طور کلی میتوان گفت مواد موجود در این گیاه توانایی کبد را در خنثی سازی موادسمی افزایش می دهد .
طبع گل کلم از دیدگاه طب سنتی گرم و خشک است. گلکلم دارای خاصیت ضد سرطان، ضد التهاب و ضد چربی بوده، بعضی از مهمترین خواص گل کلمعبارتند از:
مصرف گل کلم به دلیل دارا بودن انواع ویتامین هابه ویژه ویتامین ث فراوان، از التهابات استخوانی مانند آرتروز جلوگیری می نمایند،همچنین وجود اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین K در این سبزی، به پیشگیری از ایجاد التهاب مزمنکه منجر به بعضی بیماری ها مانند آرتریت و روماتیسم میگردد، پیشگیری میکند.
منبع مقاله: خواص گل کلم و فواید آن برای سلامتی