توضیحات مهم درباره کارت سوخت
به گزارش وبلاگ داستان نویسی، خبرنگاران : سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی کشور در مورد باطل شدن سهمیه بعضی از کارت های سوخت توضیحاتی داد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از خبرنگاران، فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی کشور، در مورد باطل شدن سهمیه کارت سوخت گفت:اگر فردی در فروردین ماه درخواست کارت سوخت بدهد و در اردیبهشت کارت برای وی صادر گردد، سهمیه سوخت آن شخص از زمان صدور کارت شارژ می گردد.
بیشتر بخوانید:
هم قیمتی تیبا و پراید/جزئیات کاهش قیمت خودروها +جدول
او ادامه داد: افرادی که کارت سوخت ندارند می توانند نسبت به دریافت آن اقدام نمایند و از زمانی که کارت برای فرد صادر گردد سهمیه سوخت نیز به آن تعلق می گیرد.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در مورد افرادی که کارت سوخت خود را گم نموده اند و در خواست کارت المثنی دارند،گفت: سهمیه کارت سوخت این دسته از افراد در صورتی که هنگام مفقودی مورد سوء استفاده قرار نگرفته باشد در کارت حفظ می گردد، در واقع این افراد می توانند از سهمیه های گذشته خود استفاده نمایند و مسئله ای در این راستا وجود ندارد.
کاهی در ادامه در مورد نحوه پیگیری کارت هوشمند سوخت اضافه کرد: متقاضیان کارت های هوشمند سوخت ابتدا باید وارد سایت www.epolice.ir شده و سپس روی گزینه کارت سوخت کلیک نمایند. بعد در قسمت پیگیری صدور کارت سوخت نسبت به وارد کردن نوع و شماره پلاک خودرو اقدام و روی گزینه پیگیری کارت سوخت کلیک نمایند.
او گفت:در این قسمـت، شماره مرسوله پستی نشان داده می گردد که با کلیک روی گزینه شرکت پست که به رنگ آبی نوشته شده، وارد سامانه رهگیری مرسولات می شوید و با فعال کردن گزینه جست وجو، شرایط کارت سوخت تعیین می گردد.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی بیان نمود: متقاضیان به منظور اطلاع دقیق از شرایط کارت سوخت هم با کلیک روی گزینه مشاهده جزئیات کامل مرسوله می توانند از آخرین شرایط کارت خود باخبر شوند.
کاهی گفت: هم چنین افرادی که کارت سوخت آن ها از سال 1394 صادر و در باجه های معطله پست مانده، می توانند در قسمت رهگیری مرسوله پستی آن را پیگیری نمایند و با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر و کارت و سند خودرو به اداره پست مورد نظر خود مراجعه و کارت سوخت خود را دریافت نمایند.
او ادامه داد: اگر کارت سوخت مربوط به خودرو های نوشماره و یا ثبت نامی در سایت دولت همراه (GSB) باشد، مالکان باید مبلغ مصوب شده را بابت هزینه صدور کارت سوخت به متصدی تحویل دهنده کارت سوخت بپردازند.
منبع: اقتصادنیوز