انتقاد معاون محیط زیست از بعضی شیوه های کسب درآمد در غارها
به گزارش وبلاگ داستان نویسی، معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: متاسفانه بعضی افراد ناآگاه به دنبال کسب درآمد از غارها با تغییر ساختار آن و نورپردازی در غارها هستند.

به گزارش ایسنا، کیومرث کلانتری در کارگروه آموزشی محیط زیست غار که به مناسبت روز غار پاک برگزار شده است، گفت: محیط زیست دیگر فقط صرفا دو کلمه نیست و وزن آن برابر شده است با ایمنی و سلامت.
معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: هر چه قدر جمعیت افزایش پیدا کند، محیط زیست با تهدید و مسائل بیشتری روبرو می گردد و فشار برای تامین غذا و منابع بیشتر خواهد شد.
کلانتری با بیان این که کشور ما تنوع اقلیمی بالایی دارد اما آسیب پذیری زیست محیطی بالایی دارد، توضیح داد: به طور متوسط سالانه به جمعیت کشور یک میلیون نفر اضافه کرده می گردد.
وی با اشاره به این که مظلوم ترین اکوسیستم ها در کشور ما کوه ها و تالاب ها هستند، گفت: کسانی که به این اکوسیستم ها صدمه می زنند در واقع ارزش های اکولوژیک و مالی آن را نمی دانند.
معاون محیط طبیعی سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: غارها در گذشته محلی امن و مناسب برای زندگی انسان بودند. بعضی غارها در حال حاضر آثار طبیعی ملی هستند اما متاسفانه به دست افرادی ناآگاه افتاده اند و نظارتی هم روی عملکرد آن ها نمی گردد.
کلانتری در ادامه توضیح داد: افرادی به دنبال کسب درآمد از غارها با تغییر ساختار آن هستند. وظیفه سازمان حفاظت محیط زیست این است که ظرفیت غارها را در نظر بگیرد و با توجه به آن برای غارها برنامه ریزی کند.
وی در انتها با اشاره به این که رویکرد سازمان حفاظت محیط زیست بهره برداری پایدار و اصولی است، گفت: هزاران غار در کشور داریم که جزو سرمایه های ملی - طبیعی محسوب می شوند. ما قطعا برای حفاظت از غارها نیازمند تدوین قانون هستیم.
منبع: همشهری آنلاین