10 واقعیت عجیب درباره شورلت که نمی دانستید

به گزارش وبلاگ داستان نویسی، خبرنگاران: شورلت در سال 1911 در دیترویت میشیگان تاسیس شد. این کمپانی تاریخچه طول و درازی داشته و پر از اسرار است. اسراری که عامل موفقیت شورلت در طول سالیان گذشته بوده و عامل حیات آن در طول جنگ ها و بحران های اقتصادی شده است.

10 واقعیت عجیب درباره شورلت که نمی دانستید

البته زمانی که شانس با شورلت یار نبوده و این کمپانی بزرگ با مسائل متعدد دست و پنجه نرم می کرد؛ آن ها همچنان مشغولِ ساخت اتومبیل های برجسته و فوق العاده ای بودند.

ما لیستی از نکاتی را تهیه کردیم که اکثر افراد و علاقه مندان به جهانی اتومبیل درباره کمپانی شورلت و محصولات آن نمی دانند. نکات و واقعیت های یادشده بسیار شگفت انگیز بوده و باعث می شوند که اطلاعات خود را درباره شورلت بیشتر کرده و با دیدگاهی جدید به این کمپانی بزرگ نگاه کنید؛ بنابراین در ادامه با خبرنگاران همراه شوید تا 10 واقعیت شگفت آور درباره کمپانی شورلت را بدانید.

شایعاتی درباره لوگوی پاپیونی شورلت وجود دارد

لوگوی معروف شورلت در سال 1913 و توسط یکی از بنیانگذاران اصلی آن یعنی ویلیام سی. دورانت (William C. Durant) انتخاب شد. اما حقایقی در پشت پرده انتخاب لوگوی یادشده وجود دارد و در این رابطه سه داستان متفاوت و مرتبط به دورانت، همسر و دختر او مطرح شده است.

دورانت گفته است که لوگوی شورلت را با الهام از روی کاغذ دیواری های یک هتل و در زمان اقامت در کشور فرانسه طراحی کرده است. ولی دختر دورانت ادعا می کند که این طراحی مربوط به یکی از تزئینات او برای میز شام بوده است. اما صحبت های همسر دورانت را می توان پذیرفت که دورانت از لوگوی یک شرکت تولیدی زغال سنگ فشرده به نام Coalettes استفاده کرده و آن را به سرقت برده است.

شورلت در تلاش بود که اتومبیل هایی با فرمان فضایی تولید کند

شورلت توربو تایتان 3 به عنوان یک کامیون مفهومی در سال 1965 معرفی شد. کامیون یادشده را باید نخستین سفینه فضایی آمریکا دانست! این محصول باعث شد که بسکمک از کمپانی های خودروساز جهان به دنبال ساخت و توسعه اتومبیل هایی شبیه به تایتان 3 باشند و به این ترتیب از احساسات و هیجان مردم برای به دست آوردن سود بیشتر استفاده کنند.

صندلی های فضانوردی تایتان 3 نظر همه را جلب کرد؛ اما عجیب تر از صندلی های مزبور، فرمانِ عجیب و مجهز به صفحه شماره گیری تایتان 3 بود.

شورلت و کمپانی های دیگر سعی کردند که اتومبیل هایی مشابه با تایتان 3 و مجهز به پیشرانه های توربین گاز را به تولید رسانده و بفروشند. اما تمام برنامه آن ها به لطف دولت آمریکا و تلاش های زیست محیطی متوقف شد و فرمانِ تایتان 3 برای همیشه در ذهن علاقه مندان به جهانی اتومبیل ماندگار شد.

نام اولیه شورلت کامارو پلنگ سیاه بود

در سال 1967 کمپانی شورلت 50 نمونه از اتومبیلی با نام پلنگ سیاه را تولید کرد. در آن زمان کمپانی فورد به تازگی مدل موستانگ را تولید کرده و شورلت به دنبال رقابت با آن بود. به همین خاطر شورلت تا مدت ها اتومبیل جدید خود را مخفی کرده و نام پلنگ سیاه را برای آن برگزید.

نام پلنگ سیاه برای محصول جدید شورلت مناسب به نظر می رسید و مردم می توانستند درباره آن صحبت کرده و ویژگی های آن را به خاطر بسپارند. اما شورلت یک سال پس از عرضه پلنگ سیاه، نام آن را به کامارو تغییر داد.

مسئولان شورلت به دنبال این بودند که مردم به ایمنی محصول جدید آن ها توجه نکرده و به همین خاطر نام اتومبیل یادشده را تغییر دادند! کامارو به معنی دوست صمیمی است؛ اما شورلت محصول هیجان انگیز خود را یک حیوان شرور می داند.

لوئیس شورلت تنها 3 سال در شورلت بود

لوئیس شورلت (Louis Chevrolet) به عنوان یک مکانیک شروع به فعالیت کرد و خاتمه برای کمپانی بیوک در مسابقات اتومبیلرانی به میدان رفت. بینانگذار جنرال موتورز استعداد او را دید و شورلت توانست نظر او را جلب کند؛ بنابراین لوئیس شورلت تصمیم گرفت که با کمک جنرال موتورز یک کمپانی جدید و با نام خانوادگی خود تأسیس کند.

ولیام سی. دورانت (William C. Durant) به عنوان مغز متفکر جنرال موتورز بر این عقیده بود که باید شورلت اتومبیل های مقرون به صرفه و ارزان قیمت تولید کند. ولی لوئیس شورلت آرزوی ساخت اتومبیل های پرمصرف و گران قیمت را داشت. خاتمه اختلافات بالا گرفته و لوئیس شورلت از کمپانی شورلت رفت.

شورلت با وجود جدایی از کمپانی شورلت توان باز پس گیری نام خانوادگی خود را نداشت و پس از آن در چند کمپانی خودروسازی مشغول فعالیت شد؛ اما هرگز نتوانست شرکتی به بزرگی شورلت و نام خانوادگی خود تأسیس کند.

شورلت اولین شاسی بلند را ساخت

شورلت ساب اوربان کاریال (Chevrolet Suburban Carryall) اولین شاسی بلند بوده و رکورد طولانی ترین شاسی بلند را به نام خود ثبت کرده است. این محصول در سال 1933 و به منظور رقابت با واگن های محبوب کمپانی استودبیکر (Studebaker) معرفی شد.اولین نسل از شاسی بلند هایی که امروزه عاشق آن ها هستیم در سال 1935 روانه بازار شد و ویژگی های جالبی داشت.

صندلی های شاسی بلند مزبور بسیار فراوان بوده و شما قابلیت جابجایی آن ها را داشتید. همین ویژگی ساده فضای زیادی برای حمل مسافر و بار ایجاد می کرد. دوره یادشده را باید نماد و الهام بخش ساخت شاسی بلند های امروزی دانست.

اولین اتومبیل شورلت پیروز نبود

اتومبیلی که تصویر آن را می بینید؛ یکی خودرو هایی بود که لوئیس شورلت پیروز به تولید آن در کمپانی شورلت شد. هدف از ساخت اتومبیل های یادشده رقابت با فورد مدل تی (Model T) بود. اتومبیل های مزبور فروش خوبی نداشت و قیمت وحشتناک 2250 دلاری آن ها باعث شد که کسی به سراغ آن ها فکر نکند.

ولی شورلت تسلیم نشد و به تلاش خود برای بهبود عملکرد اتومبیل های مذکور ادامه داد. این تلاش ها تا زمان خروج لوئیس شورلت از کمپانی شورلت ادامه داشت. امروزه می توان نمونه کاملی از اتومبیل های شورلت را در موزه اسلون (Sloan Museum) واقع در شهر فلینت میشیگان مشاهده کرد.

شورلت کوروت مدل 1978 ایندی 500 سیاه و سفید نیست

شورلت در سال 1978 جشنی گرفت و کوروت هایی خاص را به عنوان نقطه عطف و نماد 25 سالگی مدل کوروت تولید کرد. آن ها به این مناسبت دو اتومبیل نمادین ساخته و یکی از آن ها را Indy 500 Pace Car نامگذاری کردند. برای رنگ آمیزی اتومبیلِ مزبور از دو رنگ سیاه و نقره ای متالیک به همراه نواری قرمز رنگ استفاده شد.

شورلت می دانست که از اتومبیل خاص آن ها تصویر برداری شده و به همین منظور می خواست که خیال خود را از بابت همه چیز راحت کند.

عکس رنگی چند وقتی بود که آمده بود؛ اما اکثر روزنامه ها و مجلات هنوز تصاویر را به صورت سیاه و سفید چاپ می کردند؛ بنابراین اتومبیل خاص شورلت علی رغم رنگ آمیزی خاص و زیبای خود، به شکل اتومبیلی با رنگ آمیزی سیاه و سفید دیده شد و کمپانی شورلت نتوانست بهره برداری تبلیغاتی و مناسبی داشته باشد.

شورلت در طول جنگ جهانی دوم فقط خودروی نظامی تولید کرد

هنگامی که جنگ جهانی دوم به دست و پای شورلت پیچید؛ این کمپانی تصمیم گرفت که ساخت اتومبیل های نظامی را متوقف کرده و برروی تولید خودرو های نظامی متمرکز شود. شورلت به راحتی فضای کارخانه جات خود را تغییر داد و به صنعتگری نظامی تبدیل شد.

شورلت برروی ساخت اتومبیل های زرهی تمرکز کرد و وسایل نقلیه ای مانند T-17 Staghound را به تولید رساند. همچنین آن ها مشغول ساخت موتور هواپیما، گلوله توپ و... شدند. در عین حال یکی از کارخانه جات آن ها به ساخت لوازم یدکی برای وسایل نقلیه غیرنظامی پرداخت.

سیلورادو Intimidator SS کمیاب ترین وانت شورلت است

این وانت نسخه ای ویژه بوده و به افتخار یک راننده اتومبیلرانی به نام دیو ایارنهارد (Dale Earnhardt) ساخته شده است. راننده مزبور در سال 2001 و در جریان مسابقات Daytona 500 افتخار آفرینی کرد و شورلت نیز به افتخار او این وانت خاص را به تولید رساند. وانت یادشده در حال حاضر بیش 45 هزار دلار ارزش دارد.

شورلت راه جدیدی برای حمل و نقل اتومبیل یافت

وقتی شورلت برای فروش مدل وگا (Chevrolet Vega) آماده شد؛ طبیعتاً باید راهی برای حمل و نقل ارزان قیمتِ یکی از محصولات مقرون به صرفه خود پیدا می کرد. پس آن ها برای حمل و نقل اتومبیل جدید خود آن را به صورت عمودی حمل کرده و به این صورت فضای حمل اتومبیل را دو برابر کردند.

این یعنی اینکه آن ها می توانستند به جای حمل 15 اتومبیل به فکر حمل 30 اتومبیل باشند! این اقدام هزینه ها را کاهش داده و باعث عرضه اتومبیلی مقرون به صرفه برای تمام خریداران شد. شورلت وگا متناسب با روش حمل و نقل جدیدِ کمپانی شورلت طراحی شده بود تا مایعاتِ داخل آن به بیرون نریزد.

منابع: hotcars ،wideopencountry

منبع: برترین ها
انتشار: 27 دی 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: romantizm.ir شناسه مطلب: 274

به "10 واقعیت عجیب درباره شورلت که نمی دانستید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 واقعیت عجیب درباره شورلت که نمی دانستید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید