آموزش تهیه سالاد فصل

به گزارش وبلاگ داستان نویسی، سالاد فصل یکی از سالاد های ایرانیِ خوش آب و رنگ و خوشمزه است که تنوع زیادی در مواد غذایی مختلف دارد. در این سالاد همانطور که از نامش پیداست از سبزیجات فصلی متنوعی استفاده می گردد. سالاد فصل بهار و تابستان از خوراکی های با طبع سرد و سالاد فصل پاییز و زمستان از سبزیجات و صیفی جات با طبع گرمی تهیه خواهند شد. این سالاد، در کنار غذا و برای سرو مهمان گزینه بسیار عالی می باشد. در تهیه این سالاد می توانید نهایت سلیقه و خلاقیت خود را وارد نموده و این سالاد را تا حد ممکن زیبا کنید. در این مقاله ما سه روش برای تهیه این سالاد با مواد اولیۀ متفاوت را بیان می کنیم. هر سه روش با توجه به فصل یا ذائقۀ خودتان می توانید آنها را انتخاب کنید.

آموزش تهیه سالاد فصل

طرز تهیه سالاد فصل مجلسی

مواد لازم تشکیل دهنده:

  • کاهو:1 عدد
  • کلم برگ سفید: 1.4 عدد
  • کلم برگ قرمز: 1.4 عدد
  • هویج: 2 عدد
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • خیار: 2 عدد
  • آبلیمو به مقدار لازم

دستورالعمل تهیه سالاد فصل مجلسی:

گام اول: برگ های کاهو و کلم را جدا نموده و خیلی تمیز آنها را بشویید. کاهو، کلم سفید و قرمز را به صورت دلخواه برش دهید.

گام دوم: هویج را پوست بگیرید و آن را به صورت خلالی درآورده یا رنده کنید. گوجه و خیار را نیز به صورت حلقه ای برش بزنید.

گام سوم: به هر شکل دلخواه، همه مواد را کنار هم بچینید. برای تزیین سالاد فصل می توانید از زیتون سبز، سیاه یا قرمز نیز بهره ببرید. سالاد را به همراه سس مخصوص سرو کنید.

دستور تهیه سالاد فصل مخلوط

مواد تشکیل دهنده:

  • نخود فرنگی: 1.2 پیمانه
  • ذرت: 1.2 پیمانه
  • گوجه فرنگی: 1 عدد
  • هویج: 2 عدد
  • کلم قرمز یا سفید: 1.4 عدد
  • کاهو: 1.2 عدد
  • خیار: 2 عدد

دستورالعمل تهیه سالاد فصل مخلوط:

گام اول: نخود فرنگی و ذرت را بپزید یا از کنسرو های آماده بهره ببرید.

گام دوم: گوجه ها را به شکل نگینی برش دهید. هویج را رنده نموده یا به صورت رشته ای خرد کنید. کلم ها را با برش های نواری بزرگ تری برش دهید.

گام سوم: کاهو را به صورت ریز برش دهید و خیار ها را حلقه ای خرد کنید. همۀ مواد سالاد فصل را درون ظرف مناسبی بریزید. متخم های داخل فلفل سبز را درآورید و سس سالاد را در آن ریخته و سرو کنید.

طرز تهیه سالاد فصل مخصوص

مواد تشکیل دهنده:

  • هویج: 1 عدد
  • کاهو: 1.2 عدد
  • خیار: 2 عدد
  • کلم بروکلی: 100 گرم
  • کلم قرمز یا سفید: 1.4 عدد
  • توت فرنگی: 5 عدد
  • انار: 1.4 پیمانه
  • گردو: 1.4 پیمانه

دستورالعمل تهیه سالاد فصل مخصوص:

گام اول: ابتدا هویج را به صورت رشته های درشت برش بزنید. کاهوهای کوچک را از ساقه جدا کنید و خیار ها را به صورت ورقه های خیلی نازک درآورید.

گام دوم: کلم بروکلی ها را شسته و از هم جدا کنید تا دسته های ریزتری را تشکیل دهند. کلم قرمز را رشته ای و خیلی ریز برش بزنید. توت فرنگی ها را از وسط دو نیم کنید. انار را دانه نموده و گردو ها را نیز نصف کنید.

گام سوم: مواد سالاد را به صورت ردیف هایی در کنار هم تزئین کنید تا ظاهری مرتب و زیبا داشته باشند. این سالاد را همراه با سس، آبلیمو و روغن زیتون کنار غذا یا به صورت میان وعده نوش جان کنید.

نکات مهم در دستور تهیه سالاد فصل

  • سس این سالاد به گونه ای تهیه می گردد که که باید با توجه به حجم سالاد مورد نظر، میزانی سس مایونز را با روغن زیتون، نمک، فلفل و آبلیمو یا نارنج مخلوط کنید. در انتهای کار سس را روی سالاد بریزید یا جداگانه آن را در ظرفی سرو کنید.
  • برای تهیه سالاد فصل با شکل های مختلف می توانید همۀ مواد سالاد را رنده یا خرد کنید. سالاد را مرحله به مرحله در قالب مورد نظر خود بریزید و با پشت قاشق به مواد فشار وارد کنید. سالاد را دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید و بعد آن را سرو کنید. برای آنکه بتوانید سالاد را به راحتی از قالب خارج کنید، می توانید درون قالب را با یک کیسه فریزری بپوشانید و مواد را روی آن بریزید.
  • اگر قصد دارید سالاد فصل رژیمی تهیه کنید، باید میزان سس مایونز را کاهش دهید. می توانید سس را با ماست کم چرب تهیه کنید.
  • سالاد فصل را می توان در اشکال مختلف و مطابق با مناسبت های مختلف تزئین کرد. حتی می توانید از قارچ، لبوی پخته، گوجه گیلاسی و انواع دلمه های رنگارنگ نیز برای تزئین کردن سالاد بهره ببرید.
  • در تهیه این سالاد برای مهمانی ها، می توانید از قارچ به صورت خام، لبوی پخته شده، گوجه گیلاسی و انواع فلفل دلمه ای به رنگ های مختلف بهره ببرید.

کلام آخر

آموزش تهیه سالاد فصل را در بالا بیان کردیم، اکنون می توانید هر سه نوع سالاد فصل مختلف را در خانه درست کنید. چیزی که در خصوص این سالاد خیلی مهم است، تزئیات و چیدمان آن است زیرا مواد غذایی به راحتی در دسترس است و تنها طراحی شکل سالاد است که حرف اول را می زند. به ویژه در مهمانی ها و مراسم سعی کنید طرح های مختلف و زیبا را ایجاد کنید تا مهمان ها را سرشوق بیاورید.

منبع: اسنپ مارکت
انتشار: 30 خرداد 1401 بروزرسانی: 30 خرداد 1401 گردآورنده: romantizm.ir شناسه مطلب: 1719

به "آموزش تهیه سالاد فصل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش تهیه سالاد فصل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید