طرز تهیه کیک ساده کاکائویی با پف زیاد با و بدون فر
به گزارش وبلاگ داستان نویسی، کیک ساده کاکائویی، دستوری راحت تر از تصورتان دارد تا جایی که آن را بدون دردسر و فر با پف زیاد برای دورهمی هایتان می توانید درست کنید. کیک کاکائویی به علت عطر و طعم خاصش هواداران بسیاری دارد و می توان از آن برای پایه کیک تولد استفاده کرد. این کیک فوق العاده را با خامه و گاناش به قشنگی هرچه تمام تر می توانید تزئین کنید. شما در این مطلب طرز تهیه کیک ساده کاکائویی با پف زیاد را به همراه ترفندهای طلایی اش می توانید بخوانید تا آن را هر زمان که خواستید برای عزیزان تان درست کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک ساده کاکائویی
- شکر سفید دو لیوان
- آرد همه منظوره یک و سه چهارم فنجان
- پودر کاکائو شیرین نشده سه چهارم فنجان
- بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چای خوری
- جوش شیرین یک و یک دوم قاشق چای خوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- تخم مرغ بزرگ دو عدد
- شیر یک فنجان
- روغن نباتی یک دوم فنجان
- وانیل دو قاشق چای خوری
- آب جوش یک فنجان
طرز تهیه کیک ساده کاکائوی با پف زیاد با فر
1. فر و مواد را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه کیک ساده کاکائویی با پف زیاد احتیاج است مانند طرز تهیه کیک ساده تمامی مواد را از قبل آماده و در دمای محیط قرار دهید. قرار دادن مواد لازم به ویژه تخم مرغ 30 دقیقه قبل از پیش بردن مراحل پخت، به پف زیاد کیک کاکائویی یاری خواهد نمود. حال فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن نموده تا گرم گردد. دو قالب 23 سانتی متری گرد را با روغن کمی چرب نموده سپس داخل آن را آردپاشی کنید. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب کنید تا در آن شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. تخم مرغ و دیگر مواد را اضافه کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه کیک ساده کاکائویی با پف زیاد به سراغ تخم مرغ ها بروید. آن ها را شکسته و به همراه شیر، روغن و وانیل داخل کاسه بریزید. مخلوط را با سرعت متوط هم زن برقی برای 2 دقیقه هم بزنید. در صورت نبود هم زن برقی، از هم زن دستی یا چنگال هم می توانید بهره ببرید. در نهایت آب جوش را اضافه نموده و مجدد هم بزنید تا مایه کیک کاکائویی تان برای ریختن در قالب آماده گردد. در صورت نبود شیر می توانید طرز تهیه کیک خیس بدون شیر را درست کنید.
3. مایه کیک را داخل قالب ها بریزید
در سومین مرحله از طرز تهیه کیک ساده کاکائویی با پف زیاد ، مایه کیک را به صورت مساوی داخل قالب ها بریزید. قالب های کیک را برای 30 تا 35 دقیقه با دمای 175 درجه داخل فر بگذارید تا کامل بپزد. اجازه دهید کیک های پخته شده برای 10دقیقه در همان قالب بمانند تا خنک شوند. سپس به توری خنک کننده منتقل شان کنید تا زیرو روی کیک ها کامل خنک گردد. در نهایت کیک ساده کاکائویی خود را با چاقوی تیز برش بدهید و آن ها را لایه به لایه با سس شکلاتی یا خامه شکلاتی، ترافل های رنگی و پودرقند تزئین کنید. شما حتی می توانید هر کدام را جدا جدا تزئین کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک ساده کاکائویی بدون فر
- شکر 200 گرم
- آرد 400 گرم
- شیر 200 گرم
- روغن 100 گرم
- تخم مرغ دو عدد
- بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
- وانیل دو قاشق چای خوری
- پودر کاکائو به اندازه لازم
طرز تهیه کیک ساده کاکائویی بدون فر
1. مواد را مخلوط کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه کیک ساده کاکائویی بدون فر باید مانند دیگر دستورهای تهیه کیک، یک کاسه بزرگ برای مخلوط کردن مواد انتخاب کنید. شکر، آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را داخل کاسه ریخته و با هم زن دستی آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید. اگر می خواهید رنگ کیک تان کمی سیاه تر باشد می توانید اندازه کاکائو را بیشتر کنید.
2. روغن مایع و تخم مرغ را به مواد اضافه کنید
در دومین مرحله از طرز تهیه کیک ساده کاکائویی به سراغ روغن مایع و تخم مرغ بروید و آن ها را به مواد اضافه کنید. مواد را تا جایی هم بزنید که مایه کیک تان نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد. در صورت آبکی بودن مایه کیک ساده کاکائویی تان باید کمی آرد به آن اضافه کنید تا به غلظت لازم برسد اما اگر مایه کیک خیلی سفت بود آن را با ریختن کمی شیر، آن را شل کنید. حال که کیک کاکائویی تان به غلظت لازم رسید، پنج دقیقه به آن استراحت دهید تا حباب های کوچکی روی مایه کیک ظاهر گردد.
3. قالب و قابلمه را آماده کنید
در سومین مرحله از طرز تهیه کیک ساده کاکائویی نوبت به پخت کیک می رسد. قالب گرد کیک خود را کمی با روغن چرب کنید یا کاغذ روغنی داخل آن بیاندازید. مایه کیک تان را داخل آن بریزید. یک قابلمه مناسب و بزرگ تر از قالب تان انتخاب کنید. قابلمه را روی حرارت میانه بگذارید تا داخل و بیرون آن خوب گرم گردد. سپس سه تا چهار عدد پایه فلزی داخل قابلمه گذاشته و قالب را روی آن بگذارید. در نهایت 45 تا 55 دقیقه فرصت دهید تا کیک کامل بپزد. کیک را بیرون آورده و روی توری خنک کننده بگذارید تا از حرارت بیفتد. حال با خواندن طرز تهیه سس شکلاتی آن را به زیبایی تزئین کنید. اگر با طعم کاکائو یا عطر آن مشکل دارید حتما طرز تهیه کیک اسفنجی ساده را امتحان کنید.
نکات تکمیلی پخت کیک ساده کاکائوی با پف زیاد
کیک اسفنجی، کیک ساده یا کیک کاکائویی را معمولا در کمترین زمان و با کمترین می توان برای دورهمی ها درست کرد اما اگر می خواهید آن را مانند یک قناد حرفه ای سرو کنید، نکات گفته شده در ادامه را حتما بخوانید.
تزئین کیک ساده کاکائویی
برای تزئین کیک تان راه های مختلفی را می توانید بهره ببرید. از مهم ترین روش ها می توان به استفاده از خامه شکلاتی، لعاب، گاناش و پودر قند است. اگر هنوز در پی راه های مختلفی برای تزئین کیک تان می شد، می توانید مطلب تزئین کیک شکلاتی را بخوانید.
استفاده از پودر کاکائو در تهیه کیک ساده کاکائویی
پایه این کیک ساده، کاکائو است که باید پودر کاکائو شیرین نشده را در تهیه این دستور انتخاب کنید تا فرایند پخت برایتان راحت تر پیش برود و کیک تان خیلی شیرین نگردد. اگر در پی کیکی تیره تر هستید می توانید مقدار استفاده از آن را زیاد کنید.
علت پوسته پوسته شدن کیک ساده کاکائویی
علت پوسته پوسته شدن روی کیک، ریختن بیش از حد مایه خمیر در قالب کیک تان است. نبود قالب مناسب برای پخت، کیک را تحت فشار قرار می دهد در نتیجه روی آن پوسته پوسته می گردد. در نهایت به زمان پخت هم دقت داشته باشید که بیشتر از زمان گفته شده نگردد که روی ظاهر کیک خیس تان تاثیر می گذارد. با توجه به علاقه تان به شکلات و کاکائو حتما کیک شکلاتی اسفنجی را هم برای روزهای تعطیل تان امتحان کنید.
طرز تهیه فراستینگ کیک کاکائویی
کیک ساده کاکائویی را می توان با فراستینگ شکلاتی، سس شکلاتی یا خامه تزئین نموده و به آن جلوه دیگری بخشید. در دستور تهیه فراستینگ، نصف فنجان چیپس شکلاتی داخل کاسه بریزید و آن را برای 2 دقیقه داخل مایکروویو بگذارید. با 2 قاشق خامه مخلوط کنید. فراستینگ شکلاتی تان آماده است آن را روی کیک پخش کنید.
منبع: کتاب کاله