خبرنگاران کشاورزان البرز به تولید محصولات سالم تشویق می شوند
به گزارش وبلاگ داستان نویسی، کرج - خبرنگاران - رییس گروه محیط زیست و سلامت غذا سازمان جهاد کشاورزی استان البرز اظهار داشت که بهره برداران کشاورزی این استان با اعطای نشان و حمایت های دیگر به تولید محصولات سالم و ارگانیک تشویق می شوند.
از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.
فاطمه بشیری روز چهارشنبه گفت که هرچند افزایش تولید محصولات کشاورزی نقش موثری در تامین مواد غذایی مردم دارد اما سلامت و امنیت غذایی ا از اهمیت بیشتری برخوردار است .
وی ادامه داد: اطمینان از کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی دارای اهمیت فراوان بوده و توجه به این مقوله در اولویت جهاد کشاورزی استان البرز واقع شده است.
بشیری اضافه کرد: ارائه گواهی و نشان ویژه به تولیدنمایندگان محصولات سالم ، پس از بررسی آب و خاک مزرعه و انجام آزمایش بر روی گیاه و محصول در مرحله های مختلف خواهد بود.
وی در ادامه با بیان اینکه محصولات گواهی شده، محصولاتی هستند که باقیمانده سموم، نیترات و فلزات سنگین در حد مجاز است، گفت: محصولات گواهی شده فاقد باقیمانده آفت کش ها و سموم هستند و میزان آلاینده ها و نیترات نیز در آنها کمتر از حد مجاز و یا مطابق با استانداردهای مربوطه است.
اهدای نخستین پروانه کاربرد حد مجاز آلاینده کشاورزی در ساوجبلاغ
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ نیز به خبرنگاران گفت : امروز اولین پروانه کاربرد حدمجاز آلاینده های کشاورزی مختص محصول توت فرنگی به یکی از گلخانه داران این شهرستان اعطا شد.
ایرج الماسی گفت: شهرستان ساوجبلاغ با بیش از 40 هکتار گلخانه توت فرنگی، مقام نخست سطح زیر کشت و تولید توت فرنگی استان البرز را دارا است.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ در پایان با تاکید بر حمایت از تولیدنمایندگان محصولات گواهی شده به ویژه در مرحله عرضه، از تولیدنمایندگان محصولات کشاورزی خواست تا نسبت به دریافت این گواهینامه اقدام نمایند تا محصولات سالم به دست مصرف نمایندگان برسد.
استان البرز 68 هزار هکتار زمین کشاورزی و باغی دارد که در این بین ساوجبلاغ به عنوان مهمترین منطقه تولید محصولات کشاورزی محسوب می شود.
منبع: ایرنا