برای پیک احتمالی کرونا آماده ایم اما مردم رعایت نمایند

به گزارش وبلاگ داستان نویسی، مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه از آمادگی کامل برای شیوع احتمالی پیک بیماری کرونا اطلاع داد و گفت: مهمترین نکته همکاری مردم و رعایت کامل همه پروتکل های بهداشتی است.

برای پیک احتمالی کرونا آماده ایم اما مردم رعایت نمایند

فاطمه کمانی

به گزارش خبرنگاران کرمانشاه ، دکتر میثم حجتی پور با بیان اینکه پیک های قبلی بیماری باعث شده حوزه درمان تامین اجتماعی آماده تر از قبل باشد، عنوان داشت: خوشبختانه هم اکنون هیچ مشکل خاصی از نظر دارو و تجهیزات نداریم.

وی اضافه نمود: اکنون داروی مورد احتیاج بیماران به طور کامل در بیمارستان قابل تهیه است و مسئله ای در این زمینه نداریم.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به تهیه دو دستگاه اکسیژن ساز برای هر دو بیمارستان شهدا و حضرت معصومه (س)، تاکید نمود: اگرچه بیمارستان حضرت معصومه عمدتا برای مادران است و پذیرش بیمار کرونا در آن نداریم اما بخش ایزوله در این بیمارستان برای مادران که ممکن است درگیر کرونا باشند در نظر گرفته شده است.

حجتی پور از اختصاص 50 تخت بیمارستان شهدا برای بیماران کرونا هم یاد کرد و با بیان اینکه فعلا که شدت بیماری در استان زیاد نیست استفاده چندانی از این تخت ها صورت نمی گیرد، خاطرنشان ساخت: در شرایط حاد این امکان را داریم که 110 تخت از بیمارستان شهدا را اختصاص دهیم.

وی یادآور شد: آمادگی حوزه درمان تامین اجتماعی به این معنا نیست که مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند، مهمترین نکته درباره بیماری کرونا پیشگیری است چون این بیماری هیچ درمان خاصی و قطعی ندارد.

به گفته مدیر درمان تامین اجتماعی کرمانشاه، اگر مردم رعایت نکنند کادر درمان که سرمایه و در خط مقدم مقابله با بیماری هستند دچار چالش جدی خواهند شد.

حجتی پور در ادامه از پذیرش بیش از 1500 بیمار کرونا در بیمارستان شهدا از ابتدای شیوع این بیماری در استان تا کنون اطلاع داد و گفت: بیش از 20 هزار بیمار مشکوک و یا دارای علائم نیز تا کنون به این بیمارستان مراجعه کردند .

وی اضافه نمود: همچنین تا کنون 14 هزار مورد سیتی اسکن نیز از افراد مشکوک اجرا شده که رقم قابل توجهی است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 13 فروردین 1400 بروزرسانی: 13 فروردین 1400 گردآورنده: romantizm.ir شناسه مطلب: 1168

به "برای پیک احتمالی کرونا آماده ایم اما مردم رعایت نمایند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برای پیک احتمالی کرونا آماده ایم اما مردم رعایت نمایند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید